Olivia Steer îi dă replica Monicăi Pop

După ce medicul Monica Pop a reacționat dur la afirmațiile făcute de Olivia Steer, cea din urmă îi dă replica, pe Facebook.

Aceasta a postat un mesaj prin care atrage atenția asupra faptului că, în urmă cu câțiva ani, fostul director Sanofi Pasteur, a declarat într-o ședință internă a Institutului pe care îl conducea că specialiștii nu pot garanta niciodată că un vaccin nu va ucide și că dorește ca acest mesaj să fie văzut și de către Monica Pop.

”Jean Francois Saluzzo este fostul director Sanofi Pasteur, care, într-o ședință internă a Institutului pe care îl conducea acum cîțiva ani (linkul, aici: https://www.youtube.com/watch?v=0w07Vn-Cybg), a făcut cîteva afirmații cumplite pentru urechile și capacitatea de înțelegere ale oricărui om normal. Pe scurt, recunoaștea că specialișii nu știu cu adevărat cum funcționează un vaccin și, în plus, nu pot garanta niciodată că nu va ucide (de altfel, în mai toate prospectele vaccinurilor, în dreptul efectelor secundare e trecut mai mereu și decesul imunizatului). 

În aceeași ședință, înregistrată pe ascuns (din motive lesne de înțeles) și făcută publică în mediile on-line, Saluzzo mai facea un scurt istoric al dezastrelor provocate de vaccinuri și sublinia că doar printr-un noroc nu au fost contaminate și alte sute de mii de oameni cu boli mortale, prin vaccinare.

Jean Francois Saluzzo este azi consultantul Oraganizației Mondiale a Sănătății, autoritatea supremă în domeniul sănătății și cea care derulează campanii de vaccinare controversate în țările considerate a fi din lumea a treia, soldate cu un număr incalculabil de morți și vieți distruse (unul dintre multiplele linkuri pe subiect, aici: http://www.buenosairesherald.com/…/gsk-fined-over-vaccine-t…). În cea mai recentă declarație a sa (luna trecută a acestui an), pentru un post de televiziune din Franța, Saluzzo confirma încă o dată că vaccinurile sînt realizate empiric și nu sînt sigure deloc.”

”Mi-ar plăcea să vadă aceste înregistrări și doamnele Monica Pop (oftalmolog) și Carmen Morariu (epidemiolog) care făceau ieri afirmații în totală contradicție cu declarațiile fostului director de la Sanofi Pasteur, susținînd că vaccinurile sînt absolut sigure pentru copiii noștri”, a notat Olivia Steer pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel