Oliver Kahn și-a dat cuvântul! Nu va mai avea ieșiri nervoase în ședințele lui Bayern Munchen

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul portar de legendă a promis că va fi mai temperat în ședințele de consiliu ale bavarezilor.

Oliver Kahn, fost portar al lui Bayern Munchen și al naționalei Germaniei, a promis că nu se va mai enerva în sala de reuniune a consiliului director al grupării bavareze, unde a devenit recent membru, conform Agerpres.

„Temperamentul este foarte important pe teren şi a fost un element important pentru mine în calitate de jucător. Dar el nu este neapărat util din punct de vedere managerial", a spus portarul de 50 de ani, care îl va succeda pe Karl-Heinz Rummenigge la conducerea clubului din 31 decembrie 2021.

Bayern Munchen, un club de neuitat

„14 ani petrecuți jucând la Bayern au reprezentat un moment magnific şi emoționant. Nu poți uita şi părăsi acest club niciodată. Este o provocare deosebită să continui istoria de succes alături de Bayern. Nu am stat prea mult pe gânduri când mi-a fost propus postul", a explicat legendarul portar care a apărat între 1994 și 2008 la gruparea bavareză.

Opt titluri de campion al Germaniei a obținut Kahn cu Bayern Munchen, care a câștigat și Liga Campionilor în 2001. Nemții folosesc expresia „o ieșire a la Kahn" atunci când un portar iese violent și spectaculos din poartă, în întâmpinarea atacanților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel