Olimpicii şi cuplurile cu peste 50 de ani de căsătorie, premiaţi de primăria Piatra Neamţ

Elevii olimpici premiaţi la fazele naţionale şi internaţionale şi profesorii acestora, dar şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie în ultimul an vor fi premiaţi cu bani, joi, de conducerea Primăriei Piatra-Neamţ, la Gala Generaţiilor, ce se desfăşoară în cadrul Zilelor Oraşului. 

Primarul Dragoş Chitic a declarat că sunt 57 de elevi şi 44 de profesori care vor primi premii în bani, precum şi trei echipe de elevi de la Colegiul Naţional de Informatică şi Liceul cu Program Sportiv. Elevii care au obţinut menţiuni vor fi premiaţi cu câte 200 lei, cei care s-au clasat pe poziţia a treia vor primi 500 lei, medaliaţii cu argint vor fi premiaţi cu 600 lei, iar cei care au obţinut premiul întâi vor primi câte 1.000 lei.

Aceleaşi sume vor fi acordate şi profesorilor coordonatori ai elevilor premiaţi. Dragoş Chitic a adăugat că 127 de cupluri care sărbătorit Nunta de Aur în perioada iulie 2018 - iunie 2019 vor fi felicitate cu această ocazie şi vor primi câte 500 de lei.

'A devenit o tradiţie cu ocazia Zilelor Oraşului să premiem tinerii valoroşi ai municipiului, dar şi cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Anul acesta ne-am dorit să îi felicităm şi pe cetăţenii de onoare ai municipiului, să le facem cunoştinţă cu ei pietrenilor care nu îi cunosc şi să le oferim ocazia celorlalţi să îi revadă. Aceştia sunt pietrenii cu care ne mândrim şi îmi doresc ca Gala Generaţiilor să aibă cât mai multe ediţii de acum încolo', a precizat Chitic.

Printre participanţii la Gala Generaţiilor vor fi şi Draga Olteanu-Matei, Vasile Muraru, Mihai Trăistariu, Dumitru Bezem, Adrian Alui Gheorghe, Emil Nicolae, Iosif Koszeghi, Otto-Carol Heel şi Luminiţa Dinu-Huţupan, cu toţii cetăţeni de onoare ai municipiului Piatra-Neamţ. Pe parcursul întregii săptămâni, la Piatra-Neamţ se desfăşoară o serie de manifestări religioase, culturale şi artistice cu prilejul Zilelor Oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel