Olguța Vasilescu şi-a anunţat DEMISIA din funcția de vicepreședinte PSD

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu ar fi anunțat, marți seara în CEx, că demisionează din funcția de vicepreședinte al PSD, potrivit unor surse politice.

Fostul ministru de Interne Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu ar fi anunțat, marți seara în CEx, că demisionează din funcțiile de vicepreședinți ai PSD, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Înainte de acest moment, alți patru vicepreședinți spuseseră că demisionează. De asemenea, Olguța Vasilescu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia formațiunii, au precizat sursele citate.

Nu ar fi prima dispută între Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă. La o altă ședință CEx, președintele PSD i-a reproșat Liei Olguța Vasilescu ceea ce ar fi spus soțul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să ducă o campanie electorală pentru o „proastă”, potrivit unor surse politice.

Cine şi-a mai anunţat demisia

La CEx de marți, care este în desfășurare de peste trei ore, Gabriel Zetea, Marian Oprișan și Roxana Mînzatu și-ar fi anunțat demisia din funcția de vicepreședinți ai partidului, au precizat sursele citate. Și Dragoș Benea ar fi demisionat și el din poziția de vicepreședinte, după ce o parte dintre social-democrații prezenți la CEx au solicitat demisia tuturor vicepreședinților.

Roxana Mînzatu a afirmat înaintea ședinței că în cazul în care colegii îi vor cere demisia din funcție, ea și-o va da. Comitetul Executiv s-a reunit, marți seara, la sediul PSD din Kiseleff, pentru a discuta despre rezultatul la alegerile prezidențiale. Luni, după discuția cu Marcel Ciolacu, Viorica Dăncilă ar fi decis că va anunța demisia de la șefia PSD în Comitetul Executiv de marți, însă, până la ora transmiterii știrii, aceasta nu ar fi făcut niciun anunț în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel