Olguța Vasilescu, anunț: S-a semnat! Importanță majoră

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul pe Facebook.

"Astăzi, s-a semnat, la Craiova, contractul de finanţare pentru PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ DIN JUDEŢUL DOLJ, de către ministrul Eugen Teodorovici. După stadionul de fotbal şi spitalul municipal, acesta este al treilea proiect de importanţă majoră pe care l-am lansat în calitate de primar şi are o valoare de aproape o jumătate de miliard de euro.

În afara faptului că oraşul Craiova şi alte 22 de localităţi doljene vor avea fonduri pentru finalizarea reţelelor de apă şi canalizare, cetăţenii oraşului vor putea beneficia de apă plată de izvor la robinet, din sursa Izvarna. Proiectul a necesitat un efort susţinut pentru a putea fi semnat, nu doar din partea angajaţilor Companiei de Apă Oltenia, ci şi din partea factorilor de decizie (guvern, Consiliul Judeţean Dolj, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Craiova, Parlamentul României), fiind necesară modificarea legislaţiei şi multiple hotărâri de guvern sau ale administraţiei locale. Dar... în sfârşit, intrăm în linie dreaptă!

Aria proiectului cuprinde următoarele UAT-uri: Craiova, Cârcea, Malu Mare, Breasta, Bucovăţ, Gherceşti, Mischii, Pieleşti, Şimnicu de Sus, Işalniţa, Coţofenii din Dos, Calafat, Maglavit, Băileşti, Poiana Mare, Piscu Vechi, Rastu Nou, Cerat, Bechet, Ostroveni, Călăraşi, Dabuleni, Pleniţa", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel