Olguța Vasilescu, replică Elenei Cristian: Nu e un act de iresponsabilitate din partea mea!

Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi răspunde Elenei Cristian, redactor-șef DCBusiness, după ce aceasta a afirmat că ”să promiţi creşteri de pensii şi salarii doar pe baza unui act normativ este un act de iresponsabilitate.”

”Nu este un act de iresponsabilitate, stimată doamnă, din partea mea. Este un act de iresponsabilitate din partea celor care cer abrogarea Oug 114, prin care se majorează pensia minimă, salariile din construcții sau salariile profesorilor. Liberalii cer abrogarea, nu eu sau PSD. Poate asta nu ați înțeles... Dacă un act normativ prin care ai dat ceva se abrogă, nu e logic că te întorci la situația anterioară apariției lui și, deci, se anulează efectele? Rămân la părerea mea: citiți OUG 114 înainte să dați cu pietre. Și atunci îmi veți da dreptate! Ieșiți din retorică asta că noi nu avem niciodată dreptate, ci doar cei care ne critică! Citiți OUG 114 pe care o vor abrogată cei din Opoziție, fără a avea răbdare să vină întâi la putere și să facă prăpădul cu care tot amenință de câteva luni încoace bugetarii și pensionarii!” a scris, în replică Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook. 

Vezi și:  Olguţa Vasilescu spune că pensiile şi salariile nu vor mai creşte. Elena Cristian, reacţie: Act de iresponsabilitate. Sper că forţează nota

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel