Olguţa Vasilescu, răspuns după nuntă: "E un mesaj de ură împotriva unei familii"

Lia Olguța Vasilescu / Foto Facebook
Lia Olguța Vasilescu / Foto Facebook

Olguţa Vasilescu a răspuns criticilor aduse de Ludovic Orban cu privire la petrecerea de nuntă, organizată sâmbătă seară. 

"Mi se pare mai mult decât ridicol şi penibil domnul Orban, ca preşedinte de partid să vorbeşti despre nunta a doi parlamentari dintr-un partid adversar, cu aceeaşi tonalitate cu care acum câţiva ani vorbeai despre 'cine este generalul'. În primul rând se minte cu nonşalanţă. Noi nu am făcut cununia religioasă acum. Cununia religioasă a fost făcută pe 24 februarie, înainte să intrăm în post. Ca dovadă, a şi fost oficiată de mitropolitul Olteniei. Am discutat cu preoţii, am întrebat dacă este vreo problemă ca petrecerea de nuntă să o facem în această perioada. Ne-au spus că nu este niciun fel de problemă pentru că postul nu înseamnă doar să mănânci fără carne, lactate, este vorba şi de cum se comportă omul în această perioadă a postului. Iată că vedem astăzi un mesaj de ură împotriva unei familii", a spus Olguța Vasilescu la Antena 3.

Ludovic Orban a participat duminică la o întâlnire cu aleşii locali din regiunea de nord-vest, acolo unde, preşedintele PNL s-a referit şi la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, considerând ca a fost nepotrivită organizarea acesteia în postul Paştelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel