Olguța Vasilescu, mesaj fulger după ce Daea i-a zis lui Oros să informeze ”corect opinia publică”

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

După ce Petre Daea a reacţionat ca urmare a afirmaţiilor făcute de ministrul PNL al Agriculturii, Adrian Oros, Lia Olguța Vasilescu a transmis la rândul ei un mesaj.

Petre Daea a reacţionat după afirmaţiile făcute de ministrul PNL al Agriculturii, Adrian Oros, într-o emisiune TV. Joi dimineață, Lia Olguța Vasilescu a distribuit pe Facebook postarea lui Petre Daea. De asemenea, a transmis și un mesaj.

„Cum să desființezi Casa Agroalimentară Unirea? Care e scopul? Să nu mai cumpărăm produse românești, ci doar de la multinaționale, aduse de te miri unde?", a scris, joi dimineață, Lia Olguța Vasilescu pe contul de Facebook.

Iată mesajul lui Petre Daea

„Informați corect opinia publică, domnule ministru Oros! Emisiunea "Dosar de politician" de la postul B1Tv, la care au participat ministrul agriculturii, Adrian Oros, talonat de "consilierul tehnic" Vlad Macovei, in care au adus acuze de tot felul, denotă trei lucruri:

1. Nepriceperea în domeniu, care este vizibilă, nefiind nevoie de niciun efort în a constata acest lucru;

2. Reaua credință privind analiza unor programe cu intres vădit de a face servicii altora (a se vedea Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, pe care doresc sa o desființeze, făcând acuze iresponsabile, cu un singur scop bine determinat, acela de a opri valorificarea produselor românești);

3. Lipsa documentării în domeniu (să nu știi ce este AFIR și sumele pe care le gestionează această instituție este mai mult decât elocvent în acest sens)", a scris Petre Daea pe Facebook.

„Subvențiile au fost acordate în procent de peste 80% înainte de a vă instala ca ministru. Ajutați fermierii români, făcând ceea ce trebuie în fiecare zi, în Ministerul Agriculturii! Le doresc tuturor fermierilor un an agricol bun! Perspective sunt!", a afirmat Petre Daea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel