Olguţa Vasilescu explică de ce a pierdut PSD alegerile la Craiova: N-ați procedat bine

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

De vină pentru pierderea alegerilor europarlamentare în Craiova, de către PSD, au fost militanții care și-au dus apropiații să voteze în alte localități, spune Olguța Vasilescu. Aceasta a fost realeasă la conducerea PSD Craiova.

Cu prilejul realegerii în funcția de președinte al organizației PSD Craiova, sâmbătă, Lia Olguța Vasilescu a declarat că PSD a pierdut la Craiova alegerile europarlamentare, după 7 ani de administrație, și a spus că de vină au fost militanții care și-au dus apropiații să voteze în alte localități.

„După 7 ani de administrație PSD este prima dată când pierdem alegerile în municipiul Craiova. Dar aici vina ne aparține nouă în exclusivitate. În primul rând, militanților de pe comune care sunteți în această sală, care sunteți girați de organizația municipală Craiova și care pentru a îndeplini targetul electoral pe care l-ați avut în alte localități decât Craiova ați dus acolo rudele, prietenii, simpatizanții partidului ca să voteze în alte localități.

N-ați procedat bine. Scorul județului ar fi fost același și dacă ar fi votat prietenii dumneavoastră la Craiova și dacă ar fi votat în localitățile unde sunteți militanți. Nu i-ați ajutat nici pe primari, care la ora actauală nu știu exact care este scorul lor electoral, pentru că au fost foarte multe voturi venite din Craiova, dar mai grav decât orice am reușit să pierdem Craiova la vot”, a spus Olguța Vasilescu, citată de Mediafax.

Președintele PSD Craiova a anunțat măsuri în acest sens, care vor începe cu evaluarea oamenilor din administrația locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel