Olguţa Vasilescu, dezvăluire la Cristache: Am pus mâna pe telefon și am sunat

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Deputatul PSD Olguţa Vasilescu a vorbit, luni seară, la TVR 1, despre o situație incredibilă pe care a rezolvat-o în cursul zilei de 4 martie.

„După refuzurile în lanț ale lui Klaus Iohannis, doamna premier a spus că vrea să rămân în echipa sa și să găsim o variantă. (...) Voi supraveghea tot ce înseamnă autostrăzi în România. Miercuri, va fi publicată fișa cu atribuții. Colaborez bine cu Răzvan Cuc”, a declarat Olguţa Vasilescu, luni seară, la TVR1, în cadrul emisiunii „România9", moderată de jurnalistul Ionuț Cristache.

„Azi am reușit să deblochez un lucru. Au fost niște angajați de la o firmă care efectua măsurători pe Pitești-Craiova. Au sunat la Ministerul Muncii să dea de mine, în condițiile în care văzuseră că voi fi consilier pe partea de infrastructură. De o lună de zile aveau o hârtie blocată într-o instituție a statului. Am pus mâna pe telefon și am sunat la instituția respectivă din Dolj. Hârtia ajunsese la București. Am aflat că este în sertarul unei doamne, care, între timp, a plecat în Germania. Într-o delegație, dar vă dați seama ce înseamnă: un aparat întreg blocat”, a povestit Lia Olguța Vasilescu.

VEZI ȘI: Olguţa Vasilescu, declarație din Parlament: "Îl asigur pe Iohannis"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel