Olguța Vasilescu, despre demiterea liftierei: Este ABUZ ÎN SERVICIU, clar! / A stat 12 ani într-o CUȘCĂ!

Lia Olguța Vasilescu a intervenit în scandalul demiterii liftierei de la Ministerul Muncii.

Lia Olguța Vasilescu a fost întrebată în ce bază legală, un ministru, poate concedia un angajat al unei societăți private.

"Nu, nu are nicio bază legală. Situația e foarte clară și e următoarea: Doamna ministru s-a lăudat pe Facebook că a concediat liftiera, fără să se intereseze măcar dacă este angajata ministerului. E abuz în serviciu clar! Să ceri unei firme private să dea afară un cetățean  doar pentru că ai apucat tu să anunți pe Facebook că l-ai concediat, fără să ai acel drept, mi se pare mai mult decât clar", a declarat Lia Olguța Vasilescu, în direct la România TV. 

Victor Ciutacu: Doamna Vasilescu, corectați-mă dacă greșesc. Clădirea în care funcționează Ministerul Muncii aparține în acte Ministerului Muncii sau nu?

Lia Olguța Vasilescu: Nu, nu. Aparține Ministerului de Interne, din cauza asta nici nu văd cum era posibil să ceară acum să facă îmbunătățiri la lift astfel încât să nu mai fie nevoie de liftieră. Eu o știu foarte bine pe doamna Paula, vă dați seama că am mers de atâtea ori cu dumneaei. Ea chiar nu putea să părăsească liftul, e cu cheie, e un lift foarte vechi, adică chiar necesită liftieră și firma de mentenanță asta a și spus, că garantează dacă este liftiera acolo. Uitați, doamna Paula poate să vă confirme acum, în direct, dacă eu sau domnul ministru Budăi, sunam să ne aștepte pe noi liftul o jumătate de oră așa cum a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

"Această doamna a stat timp de 12 ani într-o cușcă, timp de 8 ore pe zi"

Victor Ciutacu: Vă suna doamnă sau nu?

Doamna Paula: Niciodată! Niciodată! Chiar a spus să nu vin să aștept pentru că dânsa poate să apese să mă cheme și să aștepte până vin să o iau.

Lia Olguța Vasilescu: Nu sunt decât minciuni, tot ce răspândește această femeie plină de răutate. Până la urmă, să faci așa ceva, presupune multă răutate. 

Victor Ciutacu: Niște colegi mi-au suflat o întrebare. Abuzul angajatorului, pentru că dacă doamna Paula e dată afară la un telefon al ministrului Muncii e abuz asupra domniei sale, unde poate să-l reclame doamna pe legislația muncii? La Ministerul Muncii?

Lia Olguța Vasilescu: Teoretic, așa ar trebui! Vreau să lămurim un lucru. Această doamnă a stat timp de 12 ani într-o cușcă, efectiv, de 2 pe 2 m, 8 ore pe zi. Eu am intrat o dată, cred că erau 60 de grade în lift, când afară erau 40 de grade și am simțit efectiv că mă sufoc. I-am spus: "Vă rog eu frumos, luați o pauză, că nu se poate să mai stați aici". Mi-a spus: "Nu am voie să părăsesc liftul, pentru că sunt în timpul programului și nu am voie să ies din lift". Asta ca să înțelegem despre ce condiții de muncă este vorba pentru 2000 de lei, pentru că am văzut tot felul de indivizi pe Facebook, care încearcă să-i ia apărarea doamnei Alexandru. Nu are nicio scuză! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel