Olguţa Vasilescu, despre drumul expres Craiova-Pitești: Ţeapă!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, i-a acuzat pe membrii cabinetului Orban că aruncă banii împrumutaţi fără sens, din moment ce nici investiţiile nu sunt susţinute, nici veniturile nu mai cresc. 

"Altă ţeapă marca PNL! Eu chiar nu înțeleg pe ce cheltuiesc banii pe care îi împrumută cu nemiluita, dublu decât PSD, din moment ce au stopat toate programele pentru antreprenori sau fermieri, nu mai măresc veniturile românilor şi nu bagă aproape nimic în investiții! Nici măcar 100 de milioane de lei pentru construcția drumului expres Pitești - Craiova???? Am postat în ultima zi de guvernare fotografii și clipuri cu stadiul în care am lăsat construcția.

Mergeţi acum să vedeţi cât (nu) s-a muncit... Că făceați glume pe seama bordurilor puse la inaugurare. Diferența e că pe vremea noastră s-a muncit în forță (dovada o reprezintă videoclipurile puse de mine pe fb când a căzut guvernul PSD), iar acum s-au alocat mai puțini bani decât au costat autorizațiile sau exproprierile...", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel