Olguța Vasilescu, odonanțe pentru pensii și salarii

Ordonanțele pentru creșterea pensiilor și a salariilor trebuie adoptate imediat, după care bugetul reprezintă prioritatea zero, a declarat, joi dimineața, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu.

"Sunt șapte ordonanțe, o să le vedeți pentru că o să le prezinte cineva de la partid. (...) Știți că acum prioritatea zero este bugetul. Trebuie să dăm ordonanțele pentru creșterea pensiilor și a salariilor, după acestea va trebui să ne asigurăm că avem bani în buget și vom intra pe legea salarizării. (...) Sper să termin foarte repede cu formalitățile de predare-primire și după intru în pâine", a spus ministrul Muncii.

Întrebată dacă există bani pentru măsurile "populiste" anunțate de noul Guvern, ministrul Muncii a precizat că programul de guvernare va fi aplicat cu buna credință și nu se va întâmpla niciun dezastru în România.

"Ce înseamnă măsuri populiste? Că populația trebuie să trăiască mai bine sunt măsuri populiste? Eu cred că o să vă convingeți foarte curând că vom aplica acest program cu buna credință și nu se va întâmpla niciun dezastru în România", a mai afirmat Olguța Vasilescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel