Lia Olguța Vasilescu, scandal după ce a angajat un anti-PSD-ist

Venirea lui Cristian Vasilcoiu în funcția de consilier al ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a stârnit reacții pro și contra.

Jurnalistul, care s-a retras din presă după 17 ani, a fost un mare combatant anti-PSD. A lucrat, printre altele, la la B1 TV, Digi 24, Realitatea TV, iar acum se ocupă de partea de comunicare și coordonează activitatea Biroului de Presa al Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

Jurnalistul Dorin Chioțea, văzând valul de reacții de pe Facebook, a făcut un comentariu.

"Cu ocazia trecerii lui Cristian Vasilcoiu la Ministerul Muncii vad ca o injura unii pe Lia Olguta Vasilescu de toate cele. De fapt, ambii sunt balacariti. Mi se pare de mare intensitate sa il pui la treaba pe un critic al ideilor tale politice. Tin sa le spun contestatarilor ca am lucrat direct cu amandoi, fiindu-le chiar sef intr-un fel. Daca pune mana pe un creion, Olguta ar da clasa oricand pe meserie multor deontologi de top. Ani de zile a fost una dintre cele mai bune surse de informatii regionale - calitativ si cantitativ - pentru ziarele la care prestam. Semna Oana Vasilescu si se baga inclusiv la chestii sportive grele. Era genul de jurnalista neobosita, pasionata, serioasa. Si mai ales curajoasa! De cand e in politica mi-au trecut pe la urechi mii de barfe despre ea. Asta pt ca in Romanica ascensiunea oricarei femei e pusa fie pe seama a tot felul de povesti de alcov, fie in carca norocului. Oana a avansat pas cu pas si chiar a muncit pentru tot.

Vasilcoiu, la randu-i, e un tip bine pregatit. Din pacate extrem de incomod pentru redactiile televiziunilor de stiri pe unde a trecut. Afla tot inaintea tuturor, are surse impecabile pe Justitie, stie dedesubturi si e genul de inconstient care nu stie sa-si pupe superiorii in fund", a scris Dorin Chioțea pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel