Olguța Vasilescu, filată: "Au fost patru mașini și cel puțin 12 oameni"

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a spus, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, ca a fost interceptată într-un dosar în care nu avea nicio calitate.

Aceasta a declarat că ar fi fost fost urmărită de patru mașini și 12 oameni, în perioada filajului:

"A fost pusă în mișcare o mașinărie infernală. Abia acum aflu multe aspecte. Am fost interceptată șase luni de zile, în perioada campaniei electorale, dar au fost și alte perioade. Am avut nu doar interceptare ambientală la serviciu. Am avut inclusiv localizare prin GPS (...)

Am aflat de la un amic, care lucrează într-o instituție de forță a statului român, că a fost chemat la serviciu după ce eu am fost eliberată și am făcut întâlnirea cu alegătorii în centrul Craiovei. I s-a reproșat la serviciu că pe imagini apărea mama lui și asta însemna că el ascunde ceva. Vă dați seama cam ce poliție politică a fost în țara asta și încă nu s-a terminat (...)

Ca să mă urmărească trebuiau să aiba la dispoziție patru mașini. Se lucrează trei ture, asta înseamna că au fost cel puțin 12 oameni care au lucrat pe filajul cu mașini", a spus Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel