Olanda - Portugalia, instrucție cu Ronaldo pe teren

Cu Cristiano Ronaldo în teren, campioana europeană a pierdut la scor de neprezentare disputa împotriva naţionalei Olandei.

Elevii lui Ronald Koeman nu au avut milă de Portugalia, pe care au ”executat-o” cu 3-0, scorul final fiind stabilit încă din prima repriză.

Memphis Depay a deschis scorul în minutul 11, după ce a reluat în poarta lui Lopes o minge şutată slab de Van de Beek. Ryan Babel (32') a majorat diferenţa pe tabelă după ce a reluat cu capul o minge expediată în careu de de Ligt, iar acelaşi de Ligt i-a pasat decisiv lui van Dijk, care a închis tabela în minutul 45+2 cu un şut în forţă. Fundaşul de 80 de milioane al lui Liverpool a fost căpitanul "Portocalei mecanice" în dubla cu Portugalia şi Anglia.

[citeste si]

Cancelo şi-a lăsat colegii cu un om în minus în minutul 61, după o intrare asupra lui Vilhena, dar lucrurile nu s-au mai schimbat, iar meciul s-a terminat cu scorul stabilit în prima repriză.

Olanda nu s-a calificat la Campionatul Mondial din această vară, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2002, de la Mondialul găzduit de Japonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel