OLAF, cercetări la metroul Drumul Taberei

metrou Bucuresti
metrou Bucuresti

Agenții OLAF au verificat miercuri acte la Ministerul Transporturilor cu privire la plățile făcute de Metrorex către constructorii magistralei 5 de metrou (Drumul Taberei), informează B1 TV.

[citeste si]

Conform primelor informații, se presupune că este vorba despre plăți supraevaluate.

Magistrala 5 a metroului este unul dintre cele mai importante proiecte ale Bucureștiului. Termenul de finalizare a fost amânat de mai multe ori, iar acum, șefii din Transporturi au recunoscut că magistrala 5 de metrou va fi gata abia în primul trimestru din 2019.

Lucrările la structură sunt gata în proporție de 96%, iar muncitorii au făcut mai bine de jumătate din lucrările la șine, iar finisajele sunt aproape gata.

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor va avea zece stații, iar valoarea totală a proiectului este de peste trei miliarde de lei.

Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) investighează cazurile de fraudare a bugetului UE și actele de corupție și de abatere gravă din cadrul instituțiilor europene și elaborează politica antifraudă. OLAF face parte din Comisia Europeană, dar este independent din punct de vedere operațional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel