UPDATE: Polițistul, cercetat de IPJ Suceava / Ofițer de poliție, la bere cu interlopul Adrian Corduneanu - FOTO

Polițist
Polițist

Un ofițer de poliție s-a fotografiat alături de interlopul Adrian Corduneanu.

UPDATE: După publicarea fotografiei, conducerea IPJ Suceava a început o anchetă internă pentru a vedea care este relaţia polițistului cu interlopul.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Suceava a solicitat, de urgență, efectuarea de verificări după apariția fotografiei. Vrem să vedem în ce condiții a fost realizată acea fotografie și postată pe rețeaua de socializare. A fost declanșată cercetarea prealabilă, polițistul a fost audiat, ancheta fiind în derulare. Dacă din cercetarea disciplinară se vor evidenția aspecte de încălcare a codului deontologic sau alte abateri, vor fi sesizate organele competente", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava.
Fotografia a fost postată pe Facebook chiar de polițist, însă după ce presa a preluat informația acesta a șters-o de pe pagina de socializare.

_____________________________________________________________________________________________

Dan Negură de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Suceava apare, într-o fotografie postată pe Facebook, alături de interlopul Adrian Corduneanu.

În imagine, cei doi bărbaţi apar stând la piscină, pe şezlongurile şi ciocnesc câte o halbă cu bere. Dan Negură este fiul primarului din localitatea Câmpulung Moldovenesc, după cum scrie ziaruldesuceava.ro. După ce informaţia a apărut în presă, poliţistul a şters poza de pe Facebook.

Adrian Corduneanu este considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori români, potrivit Antena 3. A fost eliberat din penitenciar în luna aprilie, după ce Tribunalul Cluj, la doi ani după ce a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru şantaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel