Șoferul care a lovit nuntașii pe trotuar s-a predat

Şoferul maşinii care a lovit, duminică seara, un grup de nuntaşi aflaţi pe trotuar în centrul Brăilei, accident în urma căruia două persoane au fost rănite şi internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, s-a predat, luni, la Poliţie, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila. 

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Brăila, a mers la sediul IPJ însoţit de un avocat şi a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice şi pentru a se afla dacă a fost băut în momentul producerii accidentului. 

Şoferul în cauză circula duminică seară cu viteză pe Calea Călăraşilor, când a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un grup de persoane, care se afla pe trotuarul din faţa Bisericii 'Buna Vestire' şi participa la o nuntă. 

În urma impactului, două persoane au ajuns la spital, respectiv un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 29 de ani, bărbatul fiind transferat la un spital din Bucureşti, pentru că riscă să rămână infirm. 

Autorul accidentului a abandonat maşina şi a fugit înainte ca echipajele de poliţie să sosească la faţa locului. 

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel