EXCLUSIV  Oferta USR pentru România: BOMBĂ despre Dan Barna, Clotilde Armand, Roxana Wring & co

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Dezvăluirile Rise Project vin să confirme faptul că un vechi proverb românesc, „Peştele de la cap se-mpute!", îşi dovedeşte valabilitatea şi în politică.

Însuşi Dan Barna, preşul Bruxelles-ului, idolul corporatiştilor, promotorul toleranţei absolute şi campionul luptei pentru dreptul homosexualilor de a se căsători şi de a putea înfia copii, autorul ineptei iniţiative „Fără penali în funcţii publice!", s-a dovedit un personaj adânc implicat în fraudarea unor finanţări europene, fiind acuzat chiar că a practicat „metoda Dragnea", oferindu-le bani publici prietenilor şi colegilor de şcoală!


Bomba care a făcut ţăndări imaginea publică şi-aşa terfelită a lui Dan Barna, demascat recent că a făcut milioane de euro din consultanţă prestată baronilor PSD chiar în fiefurile acestora, vine să-i dea lovitura de graţie USR-ului, partid zguduit în ultima vreme de scandaluri din ce în ce mai puternice, soldate cu compromiterea ireversibilă a unora dintre cei mai importanţi şi totodată vizibili membri de partid!


Clotilde Armand - milioane de euro pentru consultanţă şi supravegherea unor sectoare de autostradă care nu s-au construit nici până astăzi!


Alături de Barna, un prăduitor dovedit al finanţărilor europene, personaj care a trecut inclusiv prin stadiul de penal, fiind investigat de DNA la sesizarea beneficiarilor proiectelor în care useristul-şef a fost părtaş la fraude şi conflicte de interese incontestabile, o altă abonată la bani nemunciţi de la statul român a fost deja celebra Clotilde Armand. Aceasta, în calitate de reprezentant al grupului de firme Egis în România, a încasat mai multe milioane de euro în perioada 2014- 2016 pentru o aşa-zisă activitate de consultanţă şi monitorizare a unor sectoare de autostradă care nu s-au construit nici până astăzi!


Clotilde Armand este una dintre persoanele extrem de apropiate de Dan Barna, fiind implicată direct în ascensiunea politică a sibianului, care a ajuns la putere în USR după debarcarea lui Nicuşor Dan. Ca o paranteză, deşi soţul ei, matematicianul Sergiu Moroianu, era prieten din copilărie cu fondatorul USR Nicușor Dan, Clotilde Armand n-a şovăit nicio secundă atunci când a decis să-şi trădeze prietenul şi primul şef de partid, trecând în tabăra lui Dan Barna. Drept recompensă a primit un loc eligibil pe lista USR pentru Parlamentul European şi, de curând, învestitura USR pentru funcţia de primar al Sectorului I!


Trebuie evidenţiat că, deşi se prezintă ca fiind un reprezentant de frunte al mediului privat, Clotilde Armand este atrasă ca un magnet de banii publici, obsesia ei de a fi primar la Sectorul I neavând legătură cu interesele comunităţii sau cu dorinţa de a dezvolta sectorul, ci cu faptul că, potrivit propriilor afirmaţii găzduite de site-ul ziare.com, „Sectorul I are un venit pe cap de locuitor mai mare decât Madridul". Cumva, măcar este sinceră!


USR, partidul cel mai anticomunist la nivel declarativ, era condus în Bucureşti de o fostă turnătoare la Securitate


Roxana Wring, fostul preşedinte al USR Bucureşti, este un alt om de bază din echipa lui Dan Barna care s-a dovedit nu doar un rebut politic din punct de vedere moral, fiind nominalizată de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii drept colaboratoare a fostei poliţii politice ceauşiste, ci şi o infractoare încă necondamnată având în vedere că a semnat o declaraţie pe proprie răspundere că n-a făcut parte dintre colaboratorii Securităţii!


Chiar dacă, în disperare de cauză, Roxana Wring şi-a dat demisia din USR, scandalul rămâne: partidul cel mai anticomunist la nivel declarativ era condus în Bucureşti de o fostă turnătoare la Securitate. Greu de găsit ceva mai josnic, chiar şi în politică, nu vi se pare?!

Totuşi, nu putem să nu observăm că Roxana Wring este o persoană bipolară! Pentru că ea pretinde că urăşte penalii, lucru pe care-l comunică extrem de vocal de câte ori are ocazia, dar în acelaşi timp a fost, o bună bucată de vreme, o colaboratoare a megapenalei Elena Udrea, alături de care s-a implicat, public, în desemnarea candidaţilor PDL pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti!


Oferta USR pentru România arată, trebuie să recunoaştem, cum nu se poate mai rău: prăduitori, escroci, turnători la Securitate şi obsedaţi de banul public! Greu, foarte greu de pus ştampila pe astfel de specimene!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel