Ofertă de 3 milioane pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, Viitorul Constanța
Ianis Hagi, Viitorul Constanța

Ianis Hagi are deja o ofertă concretă de transfer, în valoare de 3 milioane de euro.

Gigi Becali a anunțat că oferă 3 milioane de euro pentru Ianis Hagi, căpitanul celor de la Viitorul, promițând totodată că îi va pune acestuia o clauză în contract prin care să fie titular meci de meci. "Singurul jucător cu care fac contract și îi pun clauză să fie titular meci de meci va fi Ianis Hagi. În rest, cine vine la Steaua, să știe că intră la probe. Dacă nu rezistă la presiune, la revedere!", a spus Becali la PRO X.

"Îi mulțumesc, acești bani sunt foarte mari, foarte buni, dar Ianis e curtat. Vom lua decizii după 25 mai. În momentul de față ascultăm, vedem. Am spus că el are oferte și dintr-o țară, și din alta, El are oferte, vom decide. Avem și bani mai mulți și bani mai puțini. Echipa care îl dorește pe Ianis mai tare îl va avea. E un decar, un jucător important. Ca orice decar, el trebuie să creeze diferența, să fie creativ. El a ajuns într-un moment foarte bun și se vede pe teren acest lucru", a declarat, la rândul său, Gică Hagi.

Ianis Hagi a făcut din nou un meci mare, duminică seara, cu Astra Giurgiu, partidă câștigată de constănțeni cu 3-0, în etapa a 9-a a Play_off-ului.

Citește și:

Conflict Steaua - FCSB. Gheorghe Hagi are o soluție salvatoare

Ianis Hagi, transfer anunțat de tatăl său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel