Odiseea, din 27 ianuarie în cinematografele românești

Odiseea (2016), incredibila aventură a Comandantului Jacques-Yves Cousteau, în regia lui Jérôme Salle, cu Lambert Wilson și Audrey Tautou în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele românești în 27 ianuarie. 

Pe parcursul a peste două ore, filmul Odiseea / L'odyssée prezintă 30 de ani (perioada 1949 - 1979) din viața căpitanului Jacques-Yves Cousteau, faimosul om de știință, explorator, inventator și cineast. Personaj extrem de carismatic și un bun lider de opinie, Cousteau nu a fost lipsit de defecte, în special în ceea ce privește viața de familie.

Filmul este scris și regizat de Jérôme Salle (scenaristul The Tourist) și este o ecranizare a cărții Capitaine de La Calypso, scris de Albert Falco și Yves Paccalet.
În rolul lui Cousteau îl veți recunoaște pe actorul Lambert Wilson (Matrix Reloaded, Flawless, Babylon A.D., Of Gods and Men, Catwoman). Audrey Tautou (Amelie, The Da Vinci Code) va interpreta rolul lui Simone Cousteau, cea de-a doua soție a exploratorului.

Filmările pentru Odiseea / L'odyssée au avut loc în locații de pe întreg cuprinsul Globului: Croația (insula Hvar), Africa de Sud, Antarctica, Ushuaia (Argentina), Brazilia, Bahamas și, evident, Franța.

”Odiseea” este distribuit în România de Independența Film. Parteneri ai lansării filmului în România: GREENPEACE, TV5MONDE, Cinemagia, Bloguluotravă, Cărturești  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel