Octavian Hoandră: Liviu Dragnea e la pușcărie. NU cred că merită să fie închis!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Octavian Hoandră a spus că nu consideră că Liviu Dragnea merită să fie închis.

Invitat în emisiunea lui Cozmin Gușă de la Realitatea TV, jurnalistul a explicat de ce crede acest lucru.

”Liviu Dragnea este la pușcărie. Eu nu cred că merită să fie închis dacă oameni din Parlamentul European, anchetați pentru același lucru, sunt liberi. Nu mi se pare ok. Eu nu-l judec pe Dragnea. Nu sunt judecător, dar dacă pentru aceleași fapte, alți oameni candidează la funcții importante la Bruxelles, atunci noi de ce să ne batem joc? Înseamnă că așa este regula. Să fie eliberat!”, a zis Octavian Hoandră la emisiunea ”România 2019”.

Cozmin Gușă a adăugat: ”Din punct de vedere teoretic, Octavian Hoandră are dreptate. Din punct de vedere conceptual, apropo de alte fapte, este de discutat”.

”Am zis că nu sunt judecător. Hai să recunoaștem că este așa. Dacă așa este în Europa și noi suntem europeni, hai să facem ca în Europa!”, a mai zis Octavian Hoandră.

Două cazuri tratate diferit

Amintim că noua propunere pentru postul de comisar european pentru Piaţă Internă, Sylvie Goulard, a fost audiată, săptămâna trecută, de poliţia franceză în cadrul unei anchete privind o serie de angajări fictive în Parlamentul European.

De asemenea, precizăm că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel