Octavian Hoandră, despre Mircea Diaconu: ”Îl DISTRUGE!”. Cozmin Gușă: ”Meci de box cu Florian Coldea”

Realitatea TV
Realitatea TV

Octavian Hoandră a vorbit despre candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale fiind susținut de ALDE și Pro România.

"Candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale pe care și-a anunțat-o îl distruge, adică să fie reprezentantul unui partid care nu poate să justifice de ce nu are candidat... Vorbesc despre partidului domnului Ponta unde sunt oameni ca Nicolae Bănicioiu, Mihai Tudose. Să nu-mi spună mie că ei știau că nu vor avea candidat... și că domnul Ponta i-a convins că-s foarte proști și le trebuie un candidat.

Să nu-mi spună cineva asta că totuși... sunt în presă de 30 ani! Să nu-mi spună domnul Tăriceanu că de unde voia să fie marele candidat la prezidențiale... dintr-o data, gata... s-a pus batista pe țambal. Să nu-mi spună domnul Tăriceanu că a fost decizia lui... Astea sunt chestii de adormit copiii. Sper ca ALDE și Pro România să spună adevărul, dacă le vor da voie șefii, la fel și în cazul USR. Mai bine ar veni și șefii lor la dezbateri. Ar fi un mare câștig pentru România”, a zis Octavian Hoandră în emisiunea realizată de Cozmin Gușă la Realitatea TV - ROMÂNIA 2019.

Invitație pentru Coldea

”Ca să traduc ce vrea să zică Tavi Hoandră... Florian Coldea are o invitație de la el să vină la Realitatea TV. Ești binevenit! Asta voiai să spui, Tavi, nu? Că îl vrei pe Coldea la un meci de box”, a spus Cozmin Gușă.

”Da, nu înțeleg de ce acești oameni se ascund în continuare. De 30 ani avem tot felul de semnale că ei conduc țara prin anumiți oameni politici. De ce nu ies să spună: băi, băieți, suntem deștepți, suntem patrioți! Noi avem nevoie de servicii secrete în care să credem. Dacă ajungem la concluzia că rezerviștii din serviciile secrete sunt mai buni să conducă țara, atunci s-o conducă, dar să nu pună oameni din ăștia pentru că încurcă. Nu mai simplu este să vină ei direct?”, a adăugat Octavian Hoandră.

VEZI ȘI: Un lider USR a refuzat să vină în emisiunea lui Cozmin Gușă. "Aia e, în emisiunea asta spunem adevărul, domnule Barna"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel