Octavian Hoandră, despre Dan Barna: Am avut un șoc. Nu-mi venea să cred că e adevărat

Dan Barna
Dan Barna

Octavian Hoandră a rămas șocat de Dan Barna.

Dan Barna a surprins pe toată lumea cu modul în care s-a comportat față de un vârstnic căruia i s-a făcut rău în parc. Apropiații omului au spus că acesta era cardiac și a avut o operație pe cord deschis. Dan Barna s-a arătat îngrijorat la acel moment, apoi i-a dat un pliant și a plecat mai departe.

”Auzi, mă, asta nu mai aveam nevoie... să moară unu'... A vorbit Barna, a murit unu'...", a spus europarlamentarul USR Vlad Botoș care se afla alături de Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidențiale 2019.

Clotilde Armand, euroaparlamentar USR, a adăugat: ”Dan, ai un efect important asupra oamenilor...".

Reacția lui Octavian Hoandră

Octavian Hoandră a făcut un comentariu după ce a văzut imaginile cu Dan Barna și respectivul vârstnic căruia i s-a făcut rău.

"Acești oameni vor să conducă România. Ei sunt oamenii noi. Nici Ceaușescu nu a reușit să facă acest om nou... Aș putea să-i dau în judecată pe oamenii ăștia?... Atâta cinism n-am văzut în viața mea! Am avut un șoc când am văzut. Nu-mi venea să cred că este adevărat. Atâta cinism?! Omul era în pragul morții și tu îi dai rahatul ăla de pliant... Acești oameni fără Dumnezeu care vin de nicăieri și se duc spre nicăieri...", a zis jurnalistul Octavian Hoandră la Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel