Oceanul Pacific. Un tânăr a supraviețuit printr-un miracol 49 de zile, pe o colibă plutitoare - video

Ocean - foto simbol
Ocean - foto simbol

Un adolescent indonezian a supraviețuit aproape două luni, pe o colibă plutitoare, în Oceanul Pacific. 

Aldi Novel Adilang, în vârstă de 19 ani, a supraviețuit, timp de 49 de zile, în timp ce se afla în derivă într-o colibă plutitoare, în Oceanul Pacific, potrivit Fox News. Vântul puternic, în timpul unei furtuni, a rupt ancora și l-a împins spre larg. Ambarcațiunea, cunoscută sub numele de Rompong, nu avea o elice sau un motor.

Aldi a spus că erau zile în plângea, era speriat, crezând că nu va fi mai salvat. Potrivit acestuia, zece nave au trecut pe lângă el, fără să oprească. Adolescentul a reușit să prindă pești. A băut apă din ocean, filtrată în prealabil prin haine pentru a reduce aportul de sare, potrivit telegraph.co.uk. Într-un interviu, a mărturisit că a crezut că va muri și s-a gândit la sinucidere. The Guardian a scris că, în momentele sale cele mai grele, s-a îndreptat spre Biblie.

După 49 de zile în care a plutit în derivă, a fost observat de vasul petrolier „Arpeggio". Membrii echipajului l-au recuperat pe 31 august, din apele de lângă Guam, și apoi l-au lăsat în Japonia. Și salvarea sa a fost o provocare, mai ales din cauza valurilor abundente. Acesta a fost reunit cu familia sa la începutul lunii septembrie.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel