Șoc în showbiz! Valentina Pelinel și Cristi Borcea, la Starea Civilă!

Se iubesc și nu văd viața unul fără altul! 

După ce s-a zvonit că ar fi însărcinată pentru a două oară, lumea mondenă este luată din nou cu asalt în ceea ce privește cuplul Valentina Pelinel–Cristi Borcea!

Potrivit zvonurilor și Wowbiz.ro, cei doi iubiți au decis să se căsătorească azi la Starea Civilă! Astfel, în curând, Pelinel va deveni doamna Borcea cu acte în regulă! Se pare că după eliberarea lui Cristi Borcea cei doi nu își mai doresc să stea nicio clipă despărțiți și vor să își trăiască iubirea la cote maxime. Pelinel și Borcea au mers în cateva vacanțe romatice împreună și au luat decizia de a-și uni destinele mai devreme decât era preconizat. Se vorbea despre o nuntă cu fast a celor doi, stabilită pentru anul viitor! Iată însă că azi, Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor ajunge în fața ofițerului de la Starea Civilă. Și-au propus să își unească destinele în mare secret, fără prea mulți martori!

(oar_w460)

De altfel, în interviul recent pe care l-a acordat pentru DC NEWS, Valentina Pelinel a declarat că se vede în viitor o soție și o mamă împlinită!

“Același om, cu aceeași pasiune pentru viață, o mamă și o soție fericită și împlinită…Nu mă concentrez pe trecut sau viitor, ci aleg să trăiesc acum și aici. Este singurul mod prin care putem fi fericiți. În acest prezent continuu, nimic nu-ți lipsește… Nu mă gândesc la ce lipsește, ci la ce există. Sigur că poate sunt aspecte care nu sunt ideale în viața mea, ca în a fiecărei persoane, dar acceptarea lucrurilor așa cum sunt și vin este cheia echilibrului în viață. Este o lecție importantă cea a acceptării și a renunțării la rezistență și încrâncenare. Nu avem toate răspunsurile, iar întrebările tind să ne copleșească și să ne consume energia, de aceea e mai important să alegem correct spre ce ne focusam atenția”, a declarat Pelinel pentru DC NEWS.

Tot pentru DC NEWS, Pelinel a mărturisit că este extrem de fericită lângă Cristi Borcea, viitorul ei soț, dar și că se simte binecuvântată pentru că are lângă ea bărbatul iubit!

 (oar_w460)

“Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației… Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive. Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele, iar buna dispoziție, umorul, echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi. Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze. Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo”, a mai spus Valentina Pelinel pentru DC NEWS!

Citiți aici interviul cu Valentina Pelinel pentru DC NEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel