Șoc în fața gării din Buzău. Cum poți muri în stradă în timp ce oamenii intră la supermarket

Nepăsarea este cuvântul de ordine în România.

Dacă la like-uri suntem buni, când vine vorba despre a ajuta oamenii aflați în nevoie, întoarceam privirea în altă parte. Ionica Tarău, o femeie care luptă pentru drepturile surdo-muților, a postat o imagine cumplită pe Facebook pentru a arăta nepăsarea oamenilor. Un bărbat a stat ore întregi căzut fără ca nimeni să reacționeze. S-a întâmplat în Buzău.

”Șoc in fața magazinului din fața gării din Buzău.  Cam asta este societatea... om căzut de la ora 12:00, după spusele unei femei ... până la ora 17 cu spume la gură și vai capul lui...! Câți or fi intrat în acel supermarket? Oare câtă nepasare să fie în jurul unora? Și omul străzii și alcoolic dacă era nu putea fi lăsat să moară în fața unui mare magazin din zona gării. Mulțumesc celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Buzău. Ambulanța a sosit în maxim 5-6 minute.

Nepăsare și ignoranță. Alcoolic dacă era trebuia dus la dezalcoolizare. Om al străzii dacă era... avem servicii și pentru ei. Dar nimeni nu știa nimic despre acel om... o fi având familie? O fi făcut un atac vasculat cerebral...cui îi pasă? Nimănui. Deci poți muri în stradă după ce stai acolo cinci ore pentru că nu vede nimeni... nu aude nimeni... nimeni nu intervine!”, a spus Ionica Tarău care a sunat imediat la 112.

Așadar, când mai vedeți un om căzut, să nu spuneți ”încă un bețiv”. Sunați la 112. Apelul dumneavoastră poate face minuni și, în câteva secunde, puteți salva o viață. Mâine puteți fi chiar dumneavoastră în locul omului căzut la pământ și lumea să-și vadă de treburile sale.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel