Obiectivul lui Ludovic Orban: Câștigarea alegerilor locale cu candidaţi ai PNL

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban susține că, având în vedere calitatea sa de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, obiectivul lui este câştigarea alegerilor locale cu candidaţi ai PNL.

În ceea ce priveşte posibilitatea încheierii unor înţelegeri locale, în vederea desemnării unui candidat comun cu alte partide, Orban a precizat că acest lucru va fi stabilit după finalizarea unor cercetări sociologice, scrie Agerpres. 

"Noi derulăm aceste ample cercetări sociologice nu numai în municipiul Bucureşti şi în sectoare, ci şi în fiecare judeţ şi fiecare capitală de judeţ. În fiecare din aceste unităţi administrativ-teritoriale vrem să luăm cele mai bune decizii care să ne permită să câştigăm alegerile. Obiectivul PNL va fi acela de a câştiga alegerile în fiecare localitate. (...) Orice detaliu legat de strategia PNL în alegerile locale îl veţi afla după finalizarea analizelor sociologice. Ce vă pot spune: eu sunt preşedintele PNL şi pentru mine obiectivul este acela de a câştiga alegerile locale cu candidaţi ai PNL", a arătat Orban, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Candidați la Primăria Capitalei

El a afirmat că, în ceea ce priveşte opţiunea PNL pentru Primăria Capitalei, sunt testaţi mai mulţi posibili candidaţi, inclusiv deputatul independent Nicuşor Dan.

"Avem mai mulţi candidaţi posibili la Primăria Capitalei, printre care se află şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru. Avem în desfăşurare o amplă cercetare sociologică care va sta la baza deciziei pe care o vom lua privitoare la candidatura la Primăria Capitalei şi pentru fiecare primărie de sector. Testăm toţi potenţialii candidaţi pe care îi avem. De asemenea, testăm care sunt aşteptările, priorităţile bucureştenilor, cele mai mari probleme care trebuie rezolvate. (...) L-am testat şi pe domnul Nicuşor Dan", a spus Orban.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a precizat că organizaţia pe care o conduce are datoria de a propune "un candidat bun" din respect pentru bucureşteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel