Obiectele personale ale solistului de la The Prodigy, vândute cu aproape 450.000 de dolari

Keith Flint, solistul Podigy, a murit
Keith Flint, solistul Podigy, a murit

Obiectele personale ale solistului de la The Prodigy sunt vândute la licitaţie cu aproape 450.000 de dolari.

Haine, mobilier şi trofee muzicale care i-au aparţinut lui Keith Flint, regretatul solist al formaţiei The Prodigy, au fost vândute cu aproape 450.000 de dolari la licitaţie, la opt luni după ce cântăreţul de 49 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa, relatează vineri Reuters.

De la bijuterii până la pantofi, circa 170 de obiecte personale ale artistului au fost scoase la vânzare în Cambridge, a anunţat casa de licitaţii Cheffins. În urma licitaţiei de joi a fost obţinută suma de 350.000 de lire sterline (448.245 de dolari), cu mult peste suma estimată.

Trei premii MTV Music Awards pe care Flint le-a obţinut la sfârşitul anilor 1990 au fost vândute pentru 16.000 de lire sterline, în timp ce un pat de stejar şi oţel confecţionat pe comandă, la designul căruia a colaborat şi cântăreţul, a fost vândut cu 8.500 de lire sterline. Printre alte articole care au fost licitate s-au numărat obiecte de artă şi discuri.

Despre Keith Flint

Keith Flint a devenit celebru în anii '90 ca solist al formaţiei britanice de muzică electronică The Prodigy, recompensată cu mai multe distincţii Brit Award şi cunoscută pentru hituri precum Firestarter şi Breathe.

Conform unui raport medico-legal dat publicităţii în luna mai, Flint a decedat în urma spânzurării şi a consumului de droguri şi substanţe medicamentoase, însă nu au existat suficiente probe care să conducă la concluzia că el s-a sinucis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel