Oana Zăvoranu, război cu divele din showbiz: Sunt cele mai false

Oana Zăvoranu este în război cu divele din showbiz. Aceasta a atacat în termeni duri bloggeriţele.

Oana Zăvoranu le-a atacat cu multe cuvinte acide pe vedetele care se machiază în exces, pe cele care se mândresc cu stilul lor de viaţă sănătos, dar mai ales pe cele care devin celebre promovând diverse produse pe care le primesc gratis, scrie Spynews.

"Put a vrăjeală dintr-aia ieftină. Sunt astea care vă invadează pagina de instagram şi de facebook cu mâncare moartă, reclame la pantofi de carton, sau orice fel de reclamă ieftină... azi la un foen... mâine la o şuviţa de păr, poimâine la un frizer sau la o pedichiuristă... răspoimâine la un spa de detox. Moca, logic. Nelipsite de la orice eveniment cu miloaga şi hainele designerului la pungă, cu botul roşu exact cum e curu' de la maimuţe, gletuite non-stop. Veşnic cu foamea în gât, obligatoriu trăiesc sănătos şi sunt veşnic fericite.

Călătoresc mult şi au bani mulţi pentru călătorii, dar fac reclamă la apa micelara de 15 ron... sau la borcane dubioase. Îşi ţuguie buzele pe care nu prea le mai pot închide pentru că sunt umflate. Unele cică mai cântă sau nu... au talente ascunse şi pe boxe şi sub mese. Cele mai false şi proaste actriţe din totdeauna... şi mai ales, corecte, cinstite... misterioase. Şi nu haleşti nimic din ce zic, decât dacă eşti dobitoacă ca ele, ce naiba e greu?" a transmis Oana Zăvoranu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel