Oana Zăvoranu, mult mai acidă decât Iulia Albu cu ținuta lui Pepe de la nunta lui Connect-R

Ținuta pe care Pepe a afișat-o la nunta lui Connect-R, unde a fost naș, a stârnit comentarii dure din partea fostei sale soții, Oana Zăvoranu, comentariile acesteia putând fi catalogate mult mai acide decât cele oferite în multe ocazii de către criticul de modă Iulia Albu. "Mai mare țigănie de atât nici că există", a afirmat pentru wowbiz.ro Oana.

După nicio zi de la cununia religioasă a lui Connect-R cu Misha, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit. Fosta soție a lui Pepe nu numai că a condamnat organizarea unor evenimente personale din viața unor artiști pe bartere și plătite de alții pentru a se făli pe banii pe care îi au gând, nu în buzunare, dar a lansat și o adevărată tiradă de critici la adresa ținutelor purtate de nași, fără a încerca să se ascundă în spatele unor cuvinte alese cu grijă.

"Aud că Pepito a îmbrăcat un sacou cu pietre Swarovski. Păi, mai mare țigănie de atât nici că există. Să îți spun eu, dragul meu, dacă ești bărbat cu c...e nu porți Swarovski, pentru că alea sunt de fetițe, înțelegi. Adică fetele-Swarovski, băieții NU! Altfel, o dai în "gay-iste" și mă pui pe gânduri. La bărbați merge un diamant, ceva cu stil și micuț, un buton, o chestie, nu sacoul plin de cristale de fetițe", a comentat Oana Zavoranu vestimentația pe care Pepe a purtat-o la nunta lui Connect-R.

Nici ținuta Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe, nu a scăpat de analiza Oanei, aceasta neînțelegând de ce nașa, fiind și însărcinată, a ales să poarte într-o zi care ar fi trebuit să fie fericită o rochie neagră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel