Oana Zăvoranu. Capatos, INTERVENȚIE la Gâdea: Este o MINCIUNĂ

Au fost scene șocante miercuri când Oana Zăvoranu a decis să-și doneze o parte din haine. Dan Capatos a avut o intervenție, în direct, la Antena 3, cu privire la acest subiect.

Mihai Gâdea i-a spus: "Au venit unele persoanele care au încercat să acrediteze ideea că tu și Oana Zăvoranu ați organizat toată mișcarea cu donația hainelor. Care este povestea?".

[citeste si]

"Da, este o minciună sau o răutate. Nu este organizarea Antenei 1. Se poate vedea acest lucru din moment ce toată presa a avut acces la eveniment. Toți jurnaliștii au relatat, pe larg, evenimentul. Este clar că dacă organizam noi, aveam, în mod firesc, o exclusivitate și, în mod clar, nu organizam așa. A fost ideea Oanei Zăvoranu, iar excentricitățile sale nu mai surprind pe nimeni, mai ales că vorbim despre un lucru făcut pe un fond bun. A venit în emisiunea mea pentru a promova această acțiune. Și ea era nesigură. Se întreba dacă merită să facă așa ceva ținând cont că mai făcuse un astfel de gest în momentul când a dispărut Mărioara Zăvoranu. I-am atras atenția că trebuie să fie foarte atentă la reacția publicului", a zis Dan Capatos la Antena 3.

"Nu trebuie să râdem că a ieșit scandal pentru că îmi aduc aminte de zilele de Black Friday din America, atunci când oamenii se îmbulzesc și sparg ușile, vitrinele magazinelor care organizează evenimente cu reduceri", a mai zis Dan Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel