Oana Zăvoranu, atac "influencere": Nu fac doi bani. Se milogesc și au tupeu. Vă spală creierii

Oana Zăvoranu va realiza în curând o emisiune, pe canalul propriu de YouTube, și are de gând să-i desființeze pe cei care îşi folosesc imaginea pentru a face reclamă anumitor produs.

"Nu vă mai luaţi după ce spun astea că e bun sau că face bine! Cineva care e plătit să vă spună ce cremă să folosiţi sau cu ce ruj să vă daţi sau orice, nu poate fi niciodată un om corect şi avizat pentru a vă da sfaturi. Luaţi de bună numai reclama care e făcută din convingere şi fără interese ascunse. De exemplu, eu! Ceea ce vă spun că îmi place sau e bun sau să încercaţi sau să cumpăraţi, puteţi fi 100% siguri că e şi corect, pentru că nu sunt plătită să spun de produsul respectiv sau de brandul respectiv că e bun sau rău. E pur şi simplu opinia mea curată şi sinceră, în calitate de clientă, consumatoare, cumpărătoare, împărtăşită cu voi despre ceva ce e real şi corect", a spus Oana.

"Vă spală creierii" 

"Haideţi în 2019! Nu le mai daţi crezare acestor «nimeniuri» care s-au autointitulat «influencere». Ce, Doamne iartă-mă, influenţează astea? Pentru că, în esenţă, ele nu fac doi bani fără produsele moca primite pentru că se milogesc şi au tupeu, şi fără atenţia nemeritată acordată că vă spală creierii prin insistenţă şi repetabilitate! Învăţaţi să fiţi inteligenţi cu banii şi cu alegerile voastre, ca să nu mai aveţi dezamăgiri şi să aruncaţi degeaba banii pe prostii", a mai adăugat vedeta.

Vezi și: Oana Zăvoranu, atac la dive: De ce vă faceți toate ca rața aia de Kardashian?

Oana Zăvoranu, mesaj dur despre sfințirea Catedralei Neamului: Dumnezeu a mai avut loc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel