Oana Zamfir, surprinsă de mișcarea lui Cioloș la Ateneul Român: Să te pretezi la așa ceva...

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a participat la protestul care a avut loc lângă Ateneul Român.

Apoi, fostul premier a mers la ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România.

Oana Zamfir a comentat acest subiect.

”Ca fost comisar european și fost premier... să te pretezi, într-o asemenea seară, la așa ceva... mi se pare un gest vecin cu patologicul. Să te duci în stradă, la protest, apoi să îți dau geaca jos și cu cămașă răvășită și gâtul gol... să intri în sală în calitate de fost premier... cred că este în vecinătatea patologicului o astfel de decizie. S-a dorit să fie scandal în fața Ateneului Român”, a spus Oana Zamfir.

Dacian Cioloş, Dan Barna, Vlad Voiculescu, regizorul Stere Gulea şi filosoful Mihai Şora s-au aflat printre protestatari, la manifestarea de lângă Ateneul Român.

Câteva sute de persoane s-au aflat lângă statuia lui Carol I din Capitală pentru a protesta în faţa liderilor europeni, aflaţi la ceremonia de deschidere a Preşedinţiei României la Consiliul UE. Protestatarii au strigat ”PSD, ciuma roşie!".

Personalități importante

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România a avut loc joi seară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, președintelui Consiliului European, Donald Tusk, preşedintelui României, Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache şi premierului Viorica Dăncilă.

VEZI ȘI: Ciutacu, mesaj despre Gâdea: Doar l-am ajutat să nu moară. Am contat, mulți ani, unul pe celălalt

 

Cioloș, la Ateneu, a surprins cum s-a îmbrăcat. Ciutacu: N-o fi avut treningul supraelastic călcat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel