Oana Zamfir: Sper să NU supăr pe nimeni cu ce voi spune. E o decizie curajoasă!

Anca Murgoci / 04 iul 2019 / 08:26 Salveaza PDF Comentarii
Oana Zamfir
Descriere foto: Oana Zamfir

Jurnalista Oana Zamfir a vorbit despre cazul Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, soţii cu cetăţenie româno-americană.

Soţii Ramona şi Gabriel Săcărin au cetăţenie româno-americană şi mai au doi copii, un băieţel şi o fetiţă de vârstă apropiată Sorinei. Cu toate acestea, au decis să o adopte și pe Sorina.

Oana Zamfir a spus că, în ciuda tuturor controverselor, faptul că o familie adoptă un copil este de apreciat.

"Sper să nu supăr pe nimeni cu ce voi spune. Poate mulți dintre cei care au fost aprigi cu familia Săcărin vor reflecta la ce voi zice. Să se gândească, în sufletul lor, la cei care iau o astfel de decizie curajoasă de a înfia un copil, și încă un copil mare, greu adoptabil, un copil care a fost refuzat de toate familiile din România care au fost contactate pentru a-l adopta.

Sper să termine toți cu aberațiile acelea cu grupe de sânge, cu tăieturi pe burtă, cu organe, cu toate relelele care vin din ura pe care o rostogolim! Dacă noi nu am mai văzut... dintr-o situație extrem de complicată, cu elemente discutabile, la ambele familii, dacă noi nu am mai văzut mâna lui Dumnezeu în decizia acestei familii de a veni în România de a înfia un copil greu adoptabil... avem noi o problemă. Unii au văzut numai întuneric și trafic de organe și tot felul de aberații. De ani de zile rostogolim ură și negru în societate!”, a zis Oana Zamfir la Antena 3.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26