Oana Zamfir, REFUZATĂ. CONTROVERSĂ cu un interviu cu Dragnea

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a cerut un interviu cu Liviu Dragnea, dar a fost refuzată.

Administrația Națională a Penitenciarelor se pare că a pus botniță presei și s-a opus acestui interviu.

”Am făcut o solicitare de interviu cu Liviu Dragnea. (...) Am adresat, în urmă cu două săptămâni, o solicitare de acordare a unui astfel de interviu. Până și lui Omar Hayssam am putut să-i luăm interviu. (...) Am făcut solicitarea, în termeni civilizați, pentru un interviu cu Liviu Dragnea.

Nu au răspuns. Apoi am sunat să văd ce se întâmplă. Nu s-a mișcat solicitarea de la domnul director din birou. (...) Care e procedura? Să-l întrebe pe deținut dacă vrea interviu. Vinerea trecută am revenit asupra solicitării. Le-am zis că au aprobat interviu până și cu Omar Hayssam. Apoi, am fost apelată prietenește să mi se spună că nu este nimic cu mine sau cu Antena 3, ci este o situație complicată... Mi-au spus că i s-a refuzat vizita și Nunțiului Apostolic în România. Între timp oricum s-a aprobat vizita acestuia. (...) Mi s-a zis că nu este oportun în această perioadă să iau interviu. Poate este oportun acum, după Crăciun”, a spus Oana Zamfir.

”Am semnalat situația și ministrului Predoiu, dar mi-a zis că decizia este a ANP. Dumnealui nu are niciun rol în această chestiune. Am făcut o nouă solicitare pentru că nu mi se pare că poate decide Administrația Națională a Penitenciarelor ce este oportun. Este o situație abuzivă!”, a mai spus jurnalista la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel