Oana Zamfir: Nu au vrut să vină în emisiune! A fost imposibil să găsim

Oana Zamfir a făcut o dezvăluire vineri seară, la "Exces de putere", emisiunea pe care o realizează alături de Adrian Ursu.

Dacă întotdeauna au în platou invitați atât de la putere, cât și din opoziție, astăzi a fost greu ca jurnaliștii să găsească un liberal disponibil să vină la Antena 3. De ce? Pentru că niciun liberal nu a vrut să vorbească despre plângerea penală făcută de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă.

"Mereu, vineri seară, la 'Exces de putere', ați văzut, față în față, reprezentanții puterii și reprezentanții opoziției", a spus Oana Zamfir în debutul emisiunii.

"Acum locul este gol acolo unde ar fi trebuit firesc să fie susținătorii domnului Ludovic Orban și ai demersului pe care președintele PNL l-a declanșat", a adăugat Adrian Ursu.

"În ciuda tuturor demersurilor noastre, a fost imposibil, în această seară, să găsim un reprezentant al PNL care să vrea să vorbească despre demersul lui Ludovic Orban și despre consecințele sale", a mai zis Oana Zamfir.

"Nu dăm nume... E foarte greu să susții un astfel de demers, dar nu-i nimic... vom fi noi apărătorii domnului Orban în sensul echilibrării dezbaterii", a completat Adrian Ursu.

VEZI ȘI: Badea, după plângerea lui Orban: O să fie foarte rău. Acesta e pronosticul meu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel