Oana Zamfir: Ne-a sunat. A tras mașina pe dreapta. I-a crescut tensiunea când a auzit

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a povestit că un bărbat, care asculta, vineri seară, emisiunea Exces de putere, a sunat, în pauza de publicitate, după declarațiile făcute de Violeta Vijulie, în direct, la Antena 3.

Cezar Georgescu a sunat la Antena 3 după ce a ascultat dialogul dintre Violeta Vijulie și Oana Zamfir vizavi de dezvăluirile lui Ioan Muntean, fost deținut politic, despre Augustin Lazăr.

Dialogul dintre Violeta Vijulie și Oana Zamfir poate fi citit AICI - https://www.dcnews.ro/oana-zamfir-catre-violeta-vijulie-l-ati-scuipat-stergeti-i-obrazul_646539.html

Bărbatul care a telefonat a zis că Violeta Vijulie ar trebui să șteargă obrazul tuturor celor care au fost la Revoluție. Politiciana de la PNL a spus că dezvăluirile despre Augustin Lazăr reprezintă o manipulare după ce Ioan Muntean a povestit prin ce umilințe a trecut. Deţinutul politic l-a acuzat pe Augustin Lazăr de tratamente inumane. Ioan Muntean, închis în Penitenciarul Aiud în regimul comunist, a spus că actualul procuror general i-a refuzat de două ori eliberarea condiţionată şi l-a trimis la carceră timp de 10 zile pentru o poezie. Potrivit acestuia, Augustin Lazăr obişnuia să primească bricege de la deţinuţi, ca mici "atenţii" pentru a-i obţine favoririle în comisia de eliberări condiţionate.

”Ne-a sunat domnul Georgescu din SUA. Ne urmărea în timp ce conducea. A tras mașina pe dreapta și a spus că în momentul în care am rugat-o pe Violeta Vijulie să-i șteargă obrazul domnului Muntean, deținut politic, doamna de la PNL ar trebui să se adreseze tuturor - și lui care a fost la Revoluție”, a povestit Oana Zamfir.

”Am fost la Revoluție pentru ca oamenii aceșta din studioul dumneavoastră să se poată exprima astăzi. Am plecat din România, sunt în SUA. Mi-a crescut tensiunea. Am tras mașina pe dreapta când am auzit”, a povestit Cezar Georgescu, citat de Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel