Oana Zamfir, către Șerban Nicolae: Lui Adrian Năstase i s-a spus: ”Ai grijă, pe oamenii aroganți, viața îi aliniază”. Poate vă servește cândva acest citat

Antena 3
Antena 3

Șerban Nicolae, senator PSD, și jurnalista Oana Zamfir au avut un schimb de replici, marți seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Scandalul a pornit de la întâmplarea nefericită de la Cimitirul militar din Valea Uzului. Amintim că Prefectura a atacat în instanţă hotărârea Consiliului Local Sânmartin de a interzice accesul în cimitir.

Oana Zamfir i-a spus lui Șerban Nicolae să nu mai fie atât de arogant când vorbește despre acest subiect. Mai mult decât atât, jurnalista a sugerat faptul că PSD, prin instituțiile pe care le conduce, nu a făcut nimic pentru rezolvarea situației și aplanarea conflictului.

"Dacă tot vorbiți de onestitate și lipsă de ipocrizie, mergeți până la capăt. Ce zice legea pentru o construcție ilegală? Că se va dărâma. Instituțiile statului o dărâmă. Dumneavoastră, de la PSD, dețineți guvernarea. Terminați cu aberația că sunt doar tehnocrați în instituții! Asumați-vă guvernarea! (...) Nu vă ajută să fiți îngâmfat. Vă dau un citat din istorie referitor la mentorul dumneavoastră, Adrian Năstase. Cândva lui Adrian Năstase i s-a spus: ai grijă, pe oamenii aroganți, viața îi aliniază. Poate vă servește cândva, nu știu. Am scos și eu acest citat din memoria mea de ziarist”, a zis Oana Zamfir.

”Prefectul județului a atacat actul primarului din Dărmănești în contencios administrativ. După ce sesizezi instanța, dincolo de ipocrizie și formule pompoase, se pronunță instanța... și toată povestea cu faptul că PSD a greșit pentru că trebuia să facă PSD ceva prin instituții... arată o gândire de propagandă manipulatorie”, a replicat Șerban Nicolae.

”Spuneți-le oamenilor că nu aveți niciun control asupra Guvernului și că nu aveți conducere politică asupra instituțiilor statului. Vă deranjează că am și eu opinie. Să spuneți că instituțiile statului nu sunt conduse politic... Dumneavoastră tocmai ați spus că instituțiile nu sunt conduse politic de PSD”, a zis Oana Zamfir.

”Nu am spus asta”, a spus Șerban Nicolae.

”Emisiunea este înregistrată. Nu trebuie să dăm banda înapoi ca să vedem că așa ați zis. Orice opinie contrară este un atac la adresa statului dumneavoastră”, a conchis Oana Zamfir.

VEZI ȘI: Șerban Nicolae și Szabó Ödön, contre pe tema pactului PSD-UDMR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel