Oana Zamfir, către avocatul lui Gheorghe Dincă: A fost atât de credibilă mărturia lui?

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir, marți, i-a adresat o serie de întrebări avocatului Bogdan Alexandru, apărătorul lui Gheorghe Dincă, numit din oficiu.

„Vă întreb dacă suspectul din acest moment, acuzatul Dincă, recunoaște și vreo altă implicare într-o crimă?", a fost întrebat avocatul lui Dincă, marți, de către Oana Zamfir la Antena 3. Răspunsul a fost „nu".

„A fost întrebat explicit și despre fetița de acum patru ani?", a mai zis Oana Zamfir. „Nu. A fost o întrebare la modul general dacă are legătură și cu alte cazuri", a răspuns avocatul.

„Pentru dumneavoastră, ca avocat, a fost atât de credibilă mărturia lui cu privire la uciderea celor două fete și la felul în care a acționat ulterior cu trupurile acestora, încât să nu fie căutate și alte ipoteze?", a mai întrebat Oana Zamfir în emisiunea „Obiectiv". „Recunoscându-și faptele, se va face o reconstituire și se va constata dacă situația este cea reală. Eu zic că da", a spus avocatul.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei. Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul său să își recunoască faptele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel