Oana Zamfir: Au REFUZAT să intre în direct la Antena 3!

Oana Zamfir a vorbit, în direct, la Antena 3, cu Mihai Fifor, purtător de cuvânt PSD, despre ultimele calcule înainte de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Oana Zamfir a spus că reprezentanții altor partide nu au vrut să intre, în direct, la Antena 3, pentru a vorbi despre ultimele calcule.

”Celelalte partide nu s-au exprimat până la această oră cu privire la ultimele calcule. Atât PNL, cât și USR au refuzat să intre în direct în emisiune”, a zis Oana Zamfir, în direct, la emisiunea ”Obiectiv”.

Negocieri înainte de moțiune

 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a spus, la Antena 3, că nu nicio emoție pentru votul în privința moțiunii de cenzură.

”Nu există probleme. Nu avem emoții pentru ziua de mâine. Nu avem probleme nici în Cameră nici în Senat. S-a discutat cu colegii, aceștia sunt pe poziții. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de ședință, dar noi nu vom vota pentru această moțiune de cenzură", a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.


”Ziua de mâine este o zi importantă, în care dorim să dăm un semnal votanților noștri și românilor în general. Ziua de mâine nu este doar despre moțiunea de cenzură, ci despre promisiuni pe care alianța austerității le-a făcut electoratului", a mai zis Fifor în emisiunea Oanei Zamfir.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată în Parlament marţi de la ora 14,00

Potrivit deciziei Birourilor, Guvernului i se alocă 60 de minute pentru dezbatere, iar parlamentarii vor avea la dispoziţie 79 de minute, astfel: PSD - 35 minute, PNL - 16 minute, USR - 7, UDMR - 5, Pro Europa - 4, ALDE - 5, PMP - 2, minorităţile naţionale - 3 şi parlamentarii independenţi - 2 minute.

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Dăncilă trebuie demis; Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot" a fost depusă miercuri şi urmează să fie citită în plenul Parlamentului. Moţiunea a fost semnată de 173 de parlamentari PNL, USR, PMP şi UDMR şi neafiliaţi, iar pentru a fi adoptată este nevoie de 233 de voturi favorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel