Oana Zamfir, reacţie ŞOC după mesajul lui Cîţu pentru români: Doamne ferește! Acest om realizează?

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Jurnalista Antena 3, Oana Zamfir, a reacționat la urarea făcută românilor de către ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

În cadrul emisiunii Obiectiv de la Antena 3, jurnalista Oana Zamfir, a făcut precizări, cu privire la mesajul de Crăciun postat de către ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

'Ne uităm cu mare atenție la ministrul de Finanțe. După ce, în aceste zile, Guvernul Orban a tensionat întreaga societate cu măsurile pe care le-a anunțat și la o parte dintre ele a renunțat. După ce am văzut greve peste greve în sistemul judiciar, greva japoneză anunțată în sistemul medical, le-a dat fiori pensionarilor și continuă să le dea celor 1.200.000 de mii de pensionari. Au primit o veste proastă de Crăciun. Au fost tulburări în ședințele (n.r. de Guvern) din aceste zile. Au fost efectiv tulburări!'

'Având în vedere că ieri, la această oră, calculam împreună cu fostul ministru, Oana Petrescu, că domnul Orban de la ora 10 la ora 12 ar fi trebuit să analizeze amendamente, situații, impact (...) Ei, bine! În acest context, domnul ministru de Finanțe a spus românilor Crăciun fericit! Este fericire maximă cu acest buget.  Doamne, ferește! Totuși, acest om realizează prin ce i-a trecut pe români în aceste zile?' a spus Oana Zamfir.

Jurnalista Oana Zamfir a făcut o remarcă și despre OUG 114, spunând: 'În afară de sistemul bancar, nimeni nu a lăudat abrogarea OUG 114.'

VEZI ȘI: Secvența cu Mihai Gâdea în lacrimi a schimbat viața unui om: Rugam toți asistenții să-mi caute fragmentul din emisiune


Ce a spus ministrul Finanțelor, Florin Cîțu

'Intram in 2020:

- CU buget

- FARA majoritatea masurilor devastatoare pentru economie introduse de PSD prin OUG 114

- FARA TVA Split

Asa cum v-am promis deficitul bugetar a fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi IN SCADERE. Am facut economii.

BONUS, buffer-ul a crescut fata de momenutul preluarii guvernarii. (nu a mai fost folosit ca in guvernare PSD la acoperirea deficitului prin vanzare de valuta). Asta inseamna ca pietele financiare si investitorii au incredere in acest guvern si in solutiile promovate de noi.

Nu ne oprim aici. Urmeaza lucruri bune pentru romani in 2020. Va garantez! Craciun Fericit si multumesc pentru sustinere! #RomaniiTrebuieSaStie' a scris joi dimineață, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel