Oana Zamfir-Cristian Băcanu, schimb de replici acide: ”Îmi spuneți că sunt securist?”

Jurnalista Oana Zamfir și liberalul Cristian Băcanu au avut un schimb acid de replici în direct la Antena 3, vineri seară! 

Dle Băcanu, atenție, aici moderatorul, care vă adresează întrebări la care dvs. ați spus că vreți să răspundeți, să nu vă mai bruieze cei din studio, deși, vă suspectez, recunosc, că tehnica asta de bruiaj, care nu e tocmai civilă, e un pic cam învățată  de băieții cu epoleți” a spus Oana Zamfir, în contextul agitației din platou. 

”Adică spuneți că sunt securist, nu?” a intervenit Cristian Băcanu. 

”Nu, spun că e o tehnică securistă”, a răspuns Oana Zamfir. 

”Asta-mi spuneți, că sunt securist!” a continuat liberalul. 

”Nu, vă spun că e o tehnică și să nu o abordați că sunteți tânăr și e păcat” a întărit Oana Zamfir. 

(w670)

”Dacă spuneți că am învățat-o de la ei, vă rog frumos să demonstrați ceea ce spuneți, doamna Stancu!” a continuat Băcanu. 

”E o tehnică urâtă, securistă, manipulatorie și dvs. sunteți un om tânăr și avocat pe deasupra și să vă deziceți de această tehnică” a explicat jurnalista, în emisiunea ”Exces de putere”. 

”Iarăși mă jigniți, vă rog frumos! Eu cred că dvs. depășiți codul deontologic al jurnalistului” a afirmat Cristian Băcanu. 

”Nu, dimpotrivă, am dreptul, ca moderator, să vă cer să nu mințiți.” a precizat Oana Zamfir. 

”Dar nu mint” a replicat Băcanu. 

”Nu ați spus adevărul când ați spus că președintele României nu a fost trimis în judecată. A fost, dle Băcanu” a continuat jurnalista. 

”Trimis în judecată, unde? Spuneți-mi dosarul” a întrebat Băcanu. 

După ce Oana Stancu i-a indicat dosarul de la ÎCCJ, Cristian Băcanu a spus că acela era un dosar cu ANI, iar a fi trimis în judecată înseamnă un dosar penal. 

”Serios, numai așa este, da?” a întrebat Oana Zamfir, ironică. ”Ați spus că plângerile au fost clasate, vă rog să spuneți adevărul până la capăt, au fost clasate nu pentru că s-a constatat nevinovăția președintelui României, ci pentru că s-au prescris faptele”, a continuat Oana Stancu. 

”O să studiez și ne auzim la emisiunea viitoare” a mai spus liberalul. ”Eu cred că dacă exista ceva pentru președintele României, toată presa mainstream era în flăcări” a continuat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel