Oana Stănciulescu: Moise Guran, critic aprig al lui Dan Barna. Miza înscrierii în USR și nu în PLUS

USR și PLUS, deși aflate într-o alianță, par să aibă obiective diferite, cel puțin pe termen scurt, potrivit declarațiilor celor doi lideri care conduc formațiunile politice. Ce rol va avea fostul ziarist Moise Guran în această construcție politică ne explică jurnalista Oana Stănciulescu.

"În acest moment, singura șansă a PLUS este fuziunea și impunerea lui Vlad Voiculescu candidatul alianței pentru primăria Capitalei. Ca un prim pas, după care ar urma, cel mai probabil, preluarea conducerii noului partid de către Dacian Cioloș și echipa sa.

Și aici intervine rolul lui Moise Guran, care surprinzător s-a înscris în USR, nu în PLUS, al cărui simpatizant este de fapt. Cine i-a urmărit postările și luările de poziției ale lui Moise Guran a observat faptul că acesta este un critic aprig a lui Dan Barna și un susținător vehement al fuziunii celor două partide politice. În calitatea lui de membru USR este foarte posibil să înceaapă o campanie din interior pentru salvarea PLUS, prin fuziunea cu USR", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Vezi explicaţia completă pe ŞTIRI DIASPORA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel