Oana Roman, în lacrimi. Adevăratele motive ale separării de Marius Elisei

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit cu lacrimi în ochi despre separarea de soțul ei, dar și despre relația cu familia. 

Oana Roman și Marius Elisei au ales să se separe după șapte ani de relație. Vedeta a făcut trimitere de nenumărate ori la mesajul pe care l-a postat pe Facebook în legătură cu acest subiect, pentru ca orice speculație să fie eliminată. 

În plus, Oana a mărturisit că avea "o datorie" față de publicul pe care nu l-a mințit niciodată și a recunoscut că relația dintre ea și Marius nu mai funcționează ca la început, însă își dorește ca relația "de părinți" să nu sufere.

"Îl afectează. Am decis"

"S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte", a mărturisit Oana Roman în emisiunea "La Măruță".

Izabela nu merita asta

"E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat", a mai spus ea.

Ce spune Oana despre relația cu sora ei, Catinca 

"2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat. Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult", a adăugat Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel