Urmărește emisiunea live


Oana Pellea: Protestele mi-au mâncat viața. Îmi doresc să nu mai particip

Actrița Oana Pellea, protestatară #rezist în Piața Victoriei, afirmă că nu are cum să stea acasă, riscul fiind prea mare. 

Oana Pellea spune că ”toată lumea și-ar dori să nu meargă la protest și să aibă o viață normală, în care să poată exista într-o țară liberă, democratică și așa mai departe. Eu personal îmi doresc de foarte mult timp să nu mai particip la proteste, pentru că mi-au mâncat viața, cum ar veni, în ultimii ani, însă e imposibil să stai deoparte, îmi este imposibil să asist pasiv la pierderea terenului democratic și la eventuala nenorocire de a ieși din Europa. Eu n-am cum să stau acasă”. 

”Mi se pare incredibil că în București, cei care ieșim de doi ani în stradă suntem cam tot aceiași, cam același număr. Sper într-o trezire a conștiinței civice (...). E foarte normal că oamenii au obosit, pentru că fiecare centimetru de stradă câștigat a fost după o lună, după două, după trei, pe alte căi, recuperat de coaliția de la guvernare, în sens nedemocratic. Deci e normal ca oamenii să fi obosit, însă nu cred că ne permitem să fim obosiți, pentru că riscul e prea mare” mai susține Oana Pellea, la RFI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel