Oana Pellea, la convenția PLUS: Ar fi prima dată în istorie

oana pelea
oana pelea

Oana Pellea a ținut un discurs, la Convenția PLUS, în care și-a exprimat așteptările pe care le are de la partidul lui Dacian Cioloș.

Oana Pellea a acceptat invitația lui Dacian Cioloș de a spune câte cuvinte la Convenția PLUS. După votul de validare a fostului premier în fruntea partidului, actrița a vorbit despre așteptările pe care le are de la noua formațiune, care are o "misiune imposibilă". 

Citește și: Rezultat VOT pentru Cioloș la conducerea PLUS: "O să vă pară rău"

"Vreau să fim împreună. Așteptările de la dumneavoastră, ale tuturor, sunt enorme. Aveți un fel de mission impossible. Dar cu cât e mai imposibilă misiunea, cu atât e mai nobilă cauza. Trăim un timp, cum bine știți, nu numai în România, de mare criză, de criză morală, de criză de principii, de criză economică, de criză politică. În perioadele de criză, oamenii însemnați se adună. Dacă ați reși să fiți împreună, dacă am reuși să fim împreună pentru binele acestei țări, cred că ar fi prima dată în istorie când un partid ar demonstra asta, fără interese, fără orgolii, doar cu sacrificii pentru țara asta superbă care merită.(...) Vreau să vă spun că am renunțat la idee (n.r. de a pleca din țară) pentru că am toate speranțele în dumneavostră și cum le am eu sunt milioane de oameni, doar că aveți ghinionul de a fi într-un timp în care vorbele nu mai ajung, în care vorbele s-au tocit, în care trebuie să acționați înainte de a vorbi. Am toată încrederea în dumneavoastră, să nu ne dezamăgiți",a declarat Oana Pellea.

Citește și:Vasilescu, BNR: Dacă facem ce vrea PSD, ROBOR sare de 5-7%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel