Oana Clătici, medic dermatolog, sfaturi utile pentru ten

Medicul dermatolog Oana Clătici a vorbit la emisiunea ”Dar și Har” de la Antena 3 despre aspectele pe care ar trebui să le ia în considerare orice femeie pentru a-și îngriji cât mai bine tenul și a evita eventualele probleme.

”E adevărat că a crescut foarte mult numărul alergiilor și pentru că trăim într-o perioadă a industrializării în care alimentele sunt mai mult prelucrate, în care tot ceea ce punem pe noi conține tot felul de subtanțe, coloranți, conservanți”, a afirmat Oana Clătici.

Când te uiți la ten trebuie să afli ce organ suferă

”Pielea are legătură și cu sistemul imunitar și cu sistemul endocrin. Un bun dermatolog va trebui să fie altfel. Te poți rezuma ca în 5 minute să scrii o cremă sau poți să discuți cu pacientul și asta fac.. pentru că crema e cea care intră în contact cu factorii agresori din exterior.. poluare, fumat.. și factori interni. Toate au legătură. Dacă-i dai o simplă cremă există niște riscuri. Noi trebuie să înțelegem ce organ suferă”, a mai spus medicul dermatolog.

Trebuie să lăsăm tenul să respire

„Există niște pași simpli. E o rutină care trebuie respectată. Nu trebuie să exagerăm cu nimic. Dimineața folosim un fel de spălare a feței, aplicăm o cremă hidratantă și abia apoi fondul de ten. Întotdeauna lista de ingrediente ar trebui să semene cât mai puțin cu o lecție de chimie. Niciodată nu ne culcăm fără să ne demachiem. Într-un oraș poluat cum e Bucureștiul, trebuie să lăsăm și tenul să respire. Eu sunt pentru frumusețea femeii așa cum ne-a lăsat Cel de Sus", a explicat Oana Clătici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel