EXCLUSIV  O zodie e pe val, deși i se poate părea chiar invers. Efecte pentru octombrie

Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat horoscopul valabil până pe 29 septembrie. O zodie e protagonista săptămânii.

„Sunteți protagoniștii săptămânii. Echinocțiul a avut loc la voi în semn. La fel se va întâmpla și cu Luna Nouă. Cine sunteți voi? Veți fi foarte atenți la cum se raportează ceilalți la voi, la cum vă vorbesc, cum se poartă, ce impresie au despre voi. Pentru voi e foarte important feedbackul lor. Însă, săptămâna aceasta, e și mai important, pentru că s-ar putea să aflați și părerile mai puțin plăcute. De multe ori, lumea ne vorbește frumos pentru a nu ne supăra. Săptămâna aceasta, veți afla și feedbackul negativ. Vă ajută să creșteți, să vă inovați, să eficientizați procesele de zi cu zi, să vă construiți planurile pentru viitor și să vă îmbunătățiți relațiile. Vedeți cum reacționează oamenii, aflați părerea lor. Vor avea curaj să vă zică și lucrurile mai puțin plăcute.

Important pentru voi este și să încercați, în această săptămână, să renunțați la ce nu funcționează. Luna Nouă vă spune: scapă!", a spus astrologul Daniela Simulescu despre Balanță și cei cu ascendent în această zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel